«Ақмола облысы білім басқармасының Астрахан ауданы бойынша білім бөлімі Первомайка ауылының жалпы орта білім беретін мектебі» КММ
 КГУ"Общеобразовательная школа села Первомайка отдела образования по Астраханскому району управления образования Акмолинской области"

СоцСети

 

      

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

№ 2 хаттамасы

«Первомай орта мектебі» ММ бойынша брокерлік комиссиясының

                                № 2 хаттамасы

                                                                             2019 ж. 19. 11.

Қатысқандар: 7 адам

 

Комиссиясының төрағасы: Егинбаев К.А.

ОЖ бойынша директордың орынбасары: Домалевская Н.В.

ТЖ бойынша  директордың орынбасары: Щербинина Т.Г.

ҚК төрайымы: Снегурская Р.И.

Ата-ана комитетінің төрайымы: Кобзиева Г.Б.

Мектептің мейірбикесі: Сартаева К.Н.

Мекпет психологі: Калимергенова А.Е.

Шақырылғандар:0

 

Күн тәртібі:

  1. Мектеп асханасында сатылатын өнімдердің сапасын бақылау нәтижесі.
  2. Мектеп асханасының дайын бұйымдарын шығару процесінің барлық кезеңдеріндегі талаптардың сақталуы.

1Тыңдады

Бірінші сұрақ бойынша ҚК төраймы Снегурская Р.И. сөйледі, дайын тамақтын брокеражын өткізу қажеттілін айтты. Тексеру барысында дайын тамақ сапасы тексерілді, сату өнімі –түрі,түсі, иісі, дәмі,консистенция, тағамның шығуы, тағамның температурасы. Тамақтану әр жаңадан дайындалған партияның басталар алдында өткізіледі.

Шешілді:

Неке комитетінің мүшелерінің ыдыс-аяқ пен аспаздық өнімдердің сапасын үнемі тексеріп отырады.

Мерзімі: үнемі.

Екінші сұрақ бойынша мектеп мейірбике К.Н.Сартаева сөйледі:
мектеп асханасының дайын бұйымдарын шығару процесінің барлық сатыларындағы талаптардың сақталуы туралы. Ол айтты- технологиялық процесті жүргізетін (температура мен уақыт) шикізатты технологиялық төсеу, термоөңдеу процесінің реттілігі стандарттар мен талаптарға сәйкес келеді.

2019ж 06.11. құрастырылған мерзімі

1-11 сынып

Лагман

Кисель

Нан

Мәзір сәйкес келеді, тағамды жақсы деп бағалауға болады.

 Нормаға сәйкес келетін тағамды аспаздық өңдеудің дұрыстығын тексерді. Пісіру кезінде тағамдық қоспалар пайдаланылмайды.

ТЖ бойынша  директордың орынбасары: Щербинина Т.Г. ол буфет арқылы сатылатың өнімнің сапасы туралы сөйледі. Ол жаңа пісірлген нан туралы айтты. Ассортименттері әр-түрлі: қамырдағы шұжық, тоқаш, пирожки. Сусыннан – кисель, шай. Өнімдерді буфетте сақтаудың санитарлық-гигиеналық шарттары талаптарға сай келеді

Шешті:

Мектеп мейірбике К.Н.Сартаеваға, пісіру процесін және күндізгі тамақтануды жұмыс күні ішінде бақылауды жалғастыру.

Мерзімі: үнемі

 

 

 

 

Брокерлік комиссиясының торағасы:                         К. А. Егинбаев

 

Хатшы:                                                                           Т. Г.Щербинина

 

Жаңартылған күні: 06.12.2019 12:01
Құрылған күні: 06.12.2019 12:01

Текст