«Ақмола облысы білім басқармасының Астрахан ауданы бойынша білім бөлімі Первомайка ауылының жалпы орта білім беретін мектебі» КММ
 КГУ"Общеобразовательная школа села Первомайка отдела образования по Астраханскому району управления образования Акмолинской области"

СоцСети

 

      

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

№ 3 хаттамасы

 «Первомай орта мектебі» ММ бойынша брокерлік комиссиясының

                                № 3 хаттамасы

                                                                             2020 ж. 24. 02.

Қатысқандар: 7 адам

 

Комиссиясының төрағасы: Егинбаев К.А.

ОЖ бойынша директордың орынбасары: Домалевская Н.В.

ТЖ бойынша  директордың орынбасары: Щербинина Т.Г.

ҚК төрайымы: Снегурская Р.И.

Ата-ана комитетінің төрайымы: Кобзиева Г.Б.

Мектептің мейірбикесі: Сартаева К.Н.

Мектеп психологі: Калимергенова А.Е.

Шақырылғандар:0

 

Күн тәртібі:

1. Пісіру технологиясына, шикізатты маркалау стандарттарына сәйкестігі.

2. Дайын тағамның үйленуі (сынама алу), дайындаудың технологиялық әдістерін енгізу

 

Тыңдады


Бірінші сұрақ бойынша  Сартаева К.Н. сөйледі, мектеп мейірбикесі мектеп асханасының дайын бұйымдарын шығару процесінің барлық кезеңдеріндегі талаптардың сақталуын айтты. Ол шикізатты технологиялық төсеу, технологиялық процесті жүргізу (температура мен уақыт), термиялық өңдеудің реттілігі стандарттар мен талаптарға сай келетіндігін айтты.


Шешім қабылданды:

1. Сартаева К.Н .. мектеп медбикесі, жұмыс күні ішінде тамақтану және тамақтану процесін бақылауды жалғастыру қажеттігін айтты.

Мерзімі: үнемі.

Екінші сұрақ бойынша қамқоршылар кеңесінің  төрайымы Р.И. Снегурскаяны тыңдады, дайын тағамдардың дайындығын, тағам дайындаудың технологиялық әдістерінің орындалуы туралы ақпаратпен таныстырды. Ол сатылатын ыдыс-аяқтың сапасын органолептикалық көрсеткіштерге (сыртқы келбеті, түсі, иісі, дәмі, құрылымы, қаттылығы, шырындылығы, кірістілігі, қызмет көрсету температурасы) қарай бағалау жүргізіліп жатқанын айтты.

02.24.20-дағы мәзір

Күріш сүті ботқасы

Сүт қосылған шай

Бидай наны

Шешім қабылданды:

1. Ыдыс-аяқ пен аспаздық өнімдердің сапасын бағалауды жалғастырсын.

2. Әр жаңадан дайындалған партиясың басталғауын жалғастырылсын.

Мерзімі: үнемі.

 

 

 

 

 

 

Брокерлік комиссиясының торағасы:                         К. А. Егинбаев

 

Хатшы:                                                                           Т. Г.Щербинина

 

Жаңартылған күні: 01.03.2020 20:36
Құрылған күні: 02.03.2020 21:37

Текст