«Ақмола облысы білім басқармасының Астрахан ауданы бойынша білім бөлімі  Первомайка ауылының жалпы орта білім беретін мектебі» коммуналдық мемлекеттік мекемесі 
Коммунальное государственное учреждение   "Общеобразовательная школа села Первомайка отдела образования по Астраханскому району управления образования Акмолинской области"

СоцСети

 

      

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

"Бракеражды комиссия" Хаттама №3

12.04.2019

№ 3 хаттама

бракераждық комиссияның отырысы

 

                                                                                                             18.01.19 ж.

 

 

 

Қатысқандар: 5 адам

Комиссия төрағасы: Егинбаев Қ. А.

 директордың ОІ жөніндегі орынбасары Домалевская Н. В.,

директордың ТЖ орынбасары Щербинина Т. Г.

Комиссия мүшелері:

ҚК төрағасы Снегурская Р. И.

Ата-аналар комитетінің төрағасы Кабзиева Г. Б.

Мектеп медбикесі Сартаева К. Н.

Шақырылғандар: 0

 

 

 

Күн тәртібі:

1.Тамақ дайындау технологиясын, шикізат салу нормаларын сақтау.

2.Дайын тамақтың бракеражын жүргізу( сынама алу), тағам дайындаудың технологиялық әдістерін орындау.

4.Өнімді сақтау және қабылдау шарттарына, мерзімдеріне қойылатын талаптарды сақтау.

 

Отырыс барысы:

Бірінші сұрақ бойынша К. Н. Сартаеваны тыңдады. бал.мектеп медбикесі

мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау туралы.  Ол шикізатты технологиялық қалау, технологиялық процесті жүргізу (температура мен уақыт), жылу өңдеу процесінің реттілігі

нормалар мен талаптарға сәйкес келеді.

Шешті:

1.      Сартаева К. Н.. бал.күн сайын жұмыс күні ішінде тамақ дайындау процесін және порциялық тағамдарды бақылауды жалғастыру.

Орындау мерзімі: тұрақты.

 

Екінші сұрақ бойынша Домалевская Н.В.  тыңдалды директордың орынбасары, дайын тағамның бракеражын жүргізу (сынама алу), тағам дайындаудың технологиялық әдістерін орындау туралы ақпаратпен.  Ол сатуға жататын тағамдардың сапасын органолептикалық көрсеткіштер бойынша (сыртқы түрі, түсі, иісі, дәмі, консистенциясы, қаттылығы, шырыны, тамақтың шығуы, тағамдардың берілу температурасы) бағалау жүргізілетінін хабарлады.

Меню 18.01.19

Астаналық-сосискалар (халал)

Қарақұмық

Сүтпен тәтті шай

Бидай наны

Шешті:

1.Тағамдардың және аспаздық өнімдердің сапасын бағалауды жүргізуді жалғастыру.

2.      әрбір жаңадан дайындалған партияны босату басталғанға дейін тамақ бракеражын жүргізуді жалғастыру.

Үшінші мәселе бойынша тыңдалды

 Сартаеву К. Н. мед.мектеп медбикесі

шикізатты технологиялық қалау, технологиялық процесті жүргізу

(температура мен уақыт), жылу өңдеу процесінің жүйелілігі нормалар мен талаптарға сәйкес келеді.  Дайын

балаларға берілетін өнімдер нормаға сәйкес келеді. Ыстық босатылатын тағамдардың температурасы нормаға сәйкес келеді. Азық-түліктің жаңа піскен

иісі.

Шешті:

тамақ дайындаудың технологиялық процесінің сақталуын, өнімді сақтау және қабылдау шарттарын, мерзімдерін бақылауды жалғастыру.

Орындау мерзімі: тұрақты.

 

 

Комиссия төрағасы:                                             Егинбаев Қ. А.

 директордың ОІ жөніндегі орынбасары           Домалевская Н. В.,

директордың ТЖ орынбасары                            Щербинина Т. Г.

ҚК төрағасы                                                          Снегурская Р. И.

Мектеп медбикесі                                                 Сартаева К. Н.

Просмотров: 333


Добавить комментарий



Включить данные в подпись

Текст